Voertuigreclame

Na televisie- en radiospots is voertuigreclame de efficiëntste reclame en betaalbaar !


U bent steeds in het straatbeeld !

U was ongetwijfeld al eens op zoek was naar een vakman. Viel het u niet op dat u toen geregeld een bestelwagen zag van iemand uit dat vakgebied?   Ja toch !

Het is belangrijk dat men u er ziet in het straatbeeld en wanneer ze u nodig hebben zullen ze u zeker en vast opmerken. Zo werken onze hersenen nu eenmaal.

Is het ontwerp belangrijk ?

Een tijd geleden stond ik te praten met een buurman en er kwam een bestelwagen voorbij met daarop een buitengewoon mooi grafisch design.  “Wauw”, zei hij, “dat is mooi gedaan.” Het was inderdaad prachtig maar toen ik hem vroeg of hij gezien had wat die firma deed, moest hij het antwoord schuldig blijven.

In dat geval is deze publiciteit wel mooi maar totaal waardeloos want het mist zijn doel.

Hieruit moeten we besluiten dat het ontwerp mooi mag zijn maar publicitair moet het ook nuttig zijn. Scaldis Reclame zoekt samen met u naar het juiste evenwicht.


neotape_nt150_high_tack_application_tape-278x209

Ons Team

Wij beschikken over een professioneel technisch team. Ze zijn allemaal opgeleid in ons bedrijf. Voor grote opdrachten doen wij vaak een beroep op de mensen van ” SIGNTEAM “.  Dit zijn mensen die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen van alle signmakers uit België en Nederland.

Bizzsign_Uw_Vertrouwen_Waard


Een mooie voertuigreclame heb je al vanaf  5 euro per maand.

Onze andere producten