gepersonaliseerd behangpapier

Airtex is naadloos behangpapier

Airtex® is de perfecte vervanger van traditioneel behang. Geen wonder: Airtex® is niet alleen goedkoper, maar beschikt ook nog eens over een grotere kleurkracht. De kleuren spatten van de wand!

Airtex® is eenvoudig en naadloos aan te brengen, dankzij de gigantische printafmeting tot wel 5x45m uit één stuk. En dat is nog niet alles: het materiaal scheurt niet, kreukt niet, is eenvoudig schoon te maken, brandvertragend en krasvast. De licht grijze achterzijde zorgt ervoor dat kleurverschil op de wand minder zichtbaar is.

Airtex® wordt gemaakt in Duitsland,  100% Europees dus. Daarmee is Airtex® REACH-gecertificeerd.

Onder decoratie verstaan wij vooral het personaliseren van een interieur. Omdat wij geen interieurarchitecten zijn, vertrekken wij meestal vanuit uw ideeën. Dit kan gaan van een eenvoudige slogan op de muur tot een volledig gepersonaliseerde kinderkamer of woonkamer. 

Verwijderbaar en herbruikbaar!

Wil je een met behanglijm geplakte print verwijderen? Dat kan met onze reguliere Airtex®. Deze is eenvoudig te verwijderen en de print is zelfs herbruikbaar. Wanneer je kiest voor de PVC-vrije variant, houd er dan rekening mee dat de grijze achterzijde van een print op Airtex PVC-vrij® een reactie aangaat met de behanglijm waardoor de ondergrond grijs wordt. Dit is eenvoudig te verwijderen met water of een sopje, maar je print is helaas niet herbruikbaar.

.