Papiersoorten

PhotoArt Satin Papier
is een glad en zwaar zijdeglans papier voor binnen en korte termijn buiten toepassingen. IP 2416 is speciaal ontwikkeld voor gebruik met groot formaat inkjet printers die gebruik maken van (eco) solvent en UV drogende inkten. Het materiaal wordt veelal toegepast voor artwork en of proffessionele ‘heavy duty’ posters. Typische toepassingen zijn oa: fine art, ansichtkaarten, menukaarten, presentatie displays, enz. Door de speciale coating heeft dit papier een zeer groot kleurbereik. IP 2416 is geproduceerd volgens de standaard: ISO 14001

Economy PhotoArt Satin Papier
IP 2417 is een glad watervast posterpapier geschikt voor (eco) solvent en UV-drogende inkt. Economy PhotoArt Satin Papier is uitermate geschikt voor fotorealistische reproducties. Zorg ervoor dat het papier goed droog is na het printen alvorens de vellen op elkaar te stapelen.

Zelfklevend Posterpapier zijdeglans
IP 2410 is een waterproof, zelfklevend blueback, papier welke uitstekende opaciteit biedt door de blauwe achterzijde. Met een zijdeglans oppervlak biedt IP 2410 hoge bestendigheid tegen beschadigingen zelfs wanneer het nat is. Door de permanente lijmlaag is de IP 2410 perfect geschikt voor het verkleven op allerlei verschillende panelen met name voor het gebruik op beurzen en tentoonstellingen. Tevens scheurt het niet wanneer het gevouwen wordt. Door de speciale formule van de topcoating wordt er een bijzonder hoog printresultaat behaald. Bovendien mag de inktlimiet niet de 220% overschrijden waardoor er een snellere droging plaatsvindt en er dus ook met hogere snelheden kan worden geprint. Door de inktlimiet van max. 220% wordt er ook op inktkosten bespaard.

Poster Papier – wit zijdeglans
IP 2408 is een zwaar poster papier met een glanzend oppervlak. Het geprinte beeld is zeer krasbestendig en is geschikt voor posters, pop up displays, point of sale reclame’s en backlit toepassingen. De inktlimiet mag niet de 220% overschrijden, waardoor er een snellere droging plaatsvindt en met hogere snelheden kan worden geprint. Door de inktlimiet van max. 220% wordt er ook op inktkosten bespaard. IP2408 is geproduceerd volgens standaard: ISO 14001

Foto Glans Papier – wit glans
Dit is een hoogwaardig fotogloss papier welke een zeer hoge kwaliteit printresultaat biedt voor posters, point of sale reclame en beurstoepassingen.

Terug naar XL-Posters